Kawan-Kawan Tolong Klik Ne Untuk Saya

Sunday, January 1, 2012

LoVe Is CiNtA

                Assalamualaikum  dan Selamat menyambut tahun baru 2012

     Sedar tak sedar dah masuk tahun baru.. Rupa-rupanya 2011 dah meninggalkan kita dengan seribu kenangan. Maka bermula lah buku baru untuk tahun baru 2012.Perjuangan mesti di teruskan, Azan baru mesti di kota. InsyaALLAH 2011 menjadi pengajaran dan pengalaman yang berharga buat kita semua. Oh dah melalak lak gua. Malas makin menjadi-jadi. Blog banyak lagi yang belum update.. erkkkkk.
   
    Pusing punyer pusing terigat nk update entry si LOVE IS CINTA. Petang jumaat yang ditemani hujan renyai-renyai aku dan kawan-kawan dari  THE HURU HARA  membuat rancangan untuk melipak shoot si Hanis ne. Maka ne la hasil yang tak seberapa ne.. Mekaseh ye cik hanis sudi di shoot oleh kami  semua.. tq alll...

9 comments:

hazanis said...

haksss...terbaek...melipak siyak..:)

Nazri Noh Photography said...

hahaha...tu jah pekataan hok sesuai

Cik AYU said...

wow.. cantekkk sume gamba ! tambah2 plak kak hazanis tu meme cantek :)

Nazri Noh Photography said...

cik ayu: tq ye. promote2 la blog saya ye hehehe

Cik AYU said...

bulehhh :)

Nazri Noh Photography said...

cik ayu: mekaseh ye

asmira surianie said...

cantek2.cun2.

http://meramonst.blogspot.com/2012/01/sebab-kenapa-kita-kena-solat-awal-waktu.html

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

oo..nie dia OP hanis.hihi~ cantik =)

Nazri Noh Photography said...

asmira : mekaseh ye cik as
khumaera :oppppp bukan OP la kawan je